Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008

Τα επτά σώματα αύρας που παράγονται από το Chakra

Θεωρείται ότι υπάρχουν επτά βασικά σώματα που απεικονίζονται στα στρώματα μέσω της αύρας. Κάθε ένα από αυτά τα σώματα συνδέεται πιθανά και αντιστοιχεί σε ένα από τα επτά βασικά κέντρα ενέργειας chakra, τα οποία παράγουν τα ωτιαία στρώματα. Αυτά τα επτά βασικά σώματα αύρας είναι γνωστά ως:


Αιθέρια αύρα,
Συναισθηματική αύρα,
Διανοητική αύρα,
Αστρική αύρα,
Αύρα Αιθέριων προτύπων,
Ουράνια αύρα
Αύρα Καθερικών προτύπων

Chakra Βάσης: κόκκινο Αιθέριο στρώμα της αύρας.
Ιερό Chakra: πορτοκάλι συναισθηματικό στρώμα της αύρας.
Chakra ηλιακού πλέγματος: κίτρινο διανοητικό στρώμα της αύρας.
Chakra καρδιάς: πράσινο αστρικό στρώμα της αύρας.
Chakra Μετώπου: ανοικτό μπλε/λουλάκι στρώμα Αιθέριων προτύπων της αύρας.
Chakra Μετώπου: λουλάκι/πορφύρο ουράνιο στρώμα "τρίτων ματιών" της αύρας.
Chakra Κορώνας: βιολετί στρώμα της αύρας.

Αιθερική αύρα

Η αιθερική αύρα επεκτείνει περίπου δύο ίντσες έξω από το φυσικό σώμα και είναι συνήθως μια σκιά του μπλε χρώματος. Η μπλε σκιά αφορά τους φυσικούς όρους και την υγεία του φυσικού σώματος. Οι αθλητές πχ έχουν ισχυρή αιθερική αύρα βαθύτερου μπλε χρώματος. Στην αιθερική αύρα είναι όλες οι αισθήσεις..

Συναισθηματική αύρα

Η συναισθηματική αύρα επεκτείνει περίπου δύο έως τέσσερις ίντσες από το φυσικό σώμα. Αυτή η αύρα συνδέεται με τα συναισθήματα. Τα θετικά συναισθήματα δημιουργούν γενικά τα φωτεινά χρώματα, όπου ως αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν αντιθέτως τα σκοτεινά χρώματα.

Διανοητική αύρα

Η διανοητική αύρα επεκτείνει περίπου τέσσερις έως οκτώ ίντσες από το φυσικό σώμα και είναι συνήθως μια φωτεινή σκιά κίτρινου χρώματος. Μέσα σε αυτό η αύρα είναι οι σκέψεις και οι διανοητικές διαδικασίες μας. Όσο πιό ενεργή η σκέψη μας, τόσο φωτεινότερη η διανοητική αύρα μας.

Αστρική αύρα

Η αστρική αύρα επεκτείνει περίπου οκτώ έως δώδεκα ίντσες από το φυσικό σώμα. Η αστρική αύρα είναι η γέφυρα μεταξύ του φυσικού κόσμου και της πνευματικής σφαίρας.

Αύρα Αιθέριων προτύπων

Η αύρα Αιθέριων προτύπων επεκτείνει περίπου δώδεκα με εικοσιτέσσερις ίντσες από το φυσικό σώμα και εμφανίζεται ως μπλε μορφή τυπωμένων υλών . Η Αιθέρια αύρα προτύπων κρατά την Αιθέρια αύρα στη θέση της. Είναι το πρότυπο για τη Αιθερική διάσταση.

Η ουράνια αύρα

Η ουράνια αύρα επεκτείνει περίπου εικοσιτέσσερις ίντσες από το φυσικό σώμα και εμφανίζεται ως φωτεινότερο φώς / χρώμα. Αυτό είναι το επίπεδο συναισθημάτων μέσα στον κόσμο του πνεύματός μας. Εδώ επικοινωνούμε με όλα τα οντα του πνευματικού κόσμου.

Αύρα Καθερικών προτύπων

Η Καθερική αύρα προτύπων επεκτείνει περίπου τριάντα έξι έως σαράντα οκτώ ίντσες από το φυσικό σώμα και εμφανίζεται ως εξαιρετικά φωτεινό χρυσό φως που κυμαίνεται γρήγορα. Αυτή η αύρα περιβάλλει και προστατεύει τα πάντα μέσα στα όριά της.
Αίσθημα της αύραςΟι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν δει ή δεν έχουν αισθανθεί την αύρα είναι αρκετά έκπληκτοι πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αισθητό όταν προσπαθείται.Αρχικά για να αισθανθείτε την αύρα, παίρνετε έναν εθελοντή και τον καθίζετε σε μια καρέκλα όπου μπορείτε να σταθείτε πίσω του. Κρατήστε τα χέρια σας περίπου 50cm απο το σώμα του.. χαλαρώστε, και στη συνέχεια περιφέρετε τα χέρια σας ομοιόμορφα στο σώμα του.. θα καταλάβετε την Αύρα ως ένα θερμό κύμα αέρος / πίεσης.. με τον ίδιο περίπου τρόπο γίνετε και η θεραπεία απο διάφορες ασθένειες.. απο τους ψυχοβιοθεραπευτές..

Θέα της αύρας
Το δώρο να είσαι σε θέση να βλέπεις την αύρα με το γυμνό μάτι, είναι δώρο ψυχικών δυνατοτήτων! Υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν να δούν την Αύρα.. και να καταλάβουν τα πάντα σχεδόν για τον χαρακτήρα σας και την υγεία σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: