Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Σχετικά με την χρονολογία 2012


Α) Οι Μάγιας υποστηρίζουν ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου και του χρόνου
Β) Η ομάδα των «Ε» λέει ότι θα έρθουν οι Θεοί καθώς και ότι θα ενεργοποιηθεί το DNA των ... Ελλήνων. Η ομάδα «Ε» λέγεται ότι αποτελείται από άτομα που θα διαφυλάξουν την ισορροπία της Γης έτσι ώστε να μην προκληθεί ανισορροπία στο πλανητικό σύστημα. Απαρτίζεται από άτομα υψηλού διανοητικού επιπέδου που αναπτύσσουν συγκεκριμένο κώδικα επικοινωνίας με τους «έξω» και θεωρούνται υπέρμαχοι του ελληνισμού (πιστοί στο Δωδεκάθεο) υποστηρίζοντας ότι από οποιαδήποτε συντέλεια του κόσμου το ελληνικό γένος θα επιζήσει συνεχίζοντας την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους!
Γ) Η μαθηματική θεωρία του Terence McKennaγια το τέλος του χρόνου τοποθετείται στο έτος 2012 (timewavezero).
Δ) Αστροφυσικοί υποστηρίζουν ότι η εκλειπτική του Ηλιακού μας συστήματος (η Σύνοδος του 2012 = ευθυγράμμιση Άρη, Κρόνου, Ερμή, Ήλιου, Αφροδίτης, Σελήνης, Δία) θα ευθυγραμμιστεί με αυτή του Σείριου. Οι πόλοι της Γης θα αντιστραφούν. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν τεράστια βαρυντικά κύματα ενέργειας που θα επιφέρουν μεγάλες γεωλογικές αναταραχές – καταστροφές.
Ε) Άλλοι (βάση της ιστορίας των Μάγια) υποστηρίζουν ότι στις 21/12/2012 διέρχεται κοντά από τη Γη ο πλανήτης Χ - Nibiru. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν τεράστια βαρυντικά κύματα ενέργειας που θα επιφέρουν μεγάλες γεωλογικές αναταραχές – καταστροφές.
ΣΤ) Τέλος, μία επιστημονική εξήγηση στηρίζεται στη Ζώνη Φωτός και τον αστερισμό των Πλειάδων. Η Ζώνη Φωτονίων ανακαλύφθηκε μέσω δορυφόρου το 1961 στον αστερισμό των Πλειάδων. Οι Πλειάδες είναι ένα σύστημα άστρων του οποίου μέρος είναι και ο Ήλιος μας –καθώς επίσης και άλλοι ήλιοι, καθένας με το δικό του πλανητικό σύστημα. Ο κεντρικός ήλιος των Πλειάδων λέγεται Αλκιόνη. Ο Ήλιος μας κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από την Αλκιόνη σε 24000 χρόνια περίπου. Κάθε 10000 χρόνια το πλανητικό μας σύστημα «συναντά» τη Ζώνη Φωτονίων, η διάσχιση της οποίας κρατά περίπου 2000 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχές φως. Οι ενδιάμεσες 2 μεγάλες περίοδοι είναι οι περίοδοι του σκότους και χαρακτηρίζονται από την εναλλαγή νύχτας και μέρας, όπως έχουμε σήμερα. Έχουμε αρχίσει, θεωρητικά από το 2000, να μπαίνουμε μέσα στη ζώνη φωτονίων και θα είμαστε εντελώς μέσα σε αυτήν το 2012. Εάν μπει η Γη πρώτη σε αυτή τη Ζώνη Φωτός, θα φαίνεται σαν ο ουρανός να πήρε φωτιά, αλλά χωρίς να υπάρχει θερμότητα, γιατί θα πρόκειται για «ψυχρό» φως. Αν μπει ο Ήλιος μας θα γίνει αμέσως σκοτάδι, το οποίο θα διαρκέσει μερικές μέρες. Η αλληλεπίδραση της Γης με αυτήν την ενέργεια από τη Ζώνη, θα προκαλέσει διέγερση των μορίων της ύλης, τα σωματίδια θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα φωτιστούν. Εξ’ αιτίας της μείωσης της ηλιακής ακτινοβολίας, η ατμόσφαιρα θα ψυχράνει (παρελθοντικές εποχές παγετώνων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: