Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2009

Παράξενοι κύκλοι

Ίσως να θυμάστε , το καλοκαίρι του 2001 ,συγκεκριμένα τον Αύγουστο , στις ειδήσεις των 14:30 αναφέρθηκαν σε εξωγήινη επαφή με τον πλανήτη μας . Οι παρακάτω εικόνες , είναι σχέδια τα οποία γίνανε σε φυτείες από καλαμπόκια στην Αγγλία . Οι ιδιοκτήτες των χωραφιών λένε ότι οι κύκλοι αυτοί δεν υπήρχανε την προηγούμενη μέρα που δούλευαν . Τωρα γίνανε μέσα σ'ένα βράδυ με βάση τους ισχυρισμούς των ιδιοκτητών .


Οι κύκλοι στην παραπάνω εικόνα μας θυμίζουν το ηλιακό μας σύστημα , με την σελήνη από τα αριστερά και κάπως μια ευθυγράμμιση των πλανητών μας .


Έχουμε σαν δεδομένο με βάση τα λεγόμενα , ότι αυτοί οι κύκλοι κατασκευάστηκαν σ'ένα βράδυ από εξωγήινους . Μερικοί δεν το πιστεύουν όμως . Αλλά επιστήμονες στην NASA λένε πως αν όντως είναι ανθρώπινο δημιούργημα , λογικά έγινε μια ώρα που δεν υπήρχε κάποιος στα χωράφια . ¶ρα αργά το βράδυ . Όμως με βάση το μέγεθος τους είναι χρονικά αδύνατον . Αν κοιτάξουμε και τα σχήματα όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα . Οι κύκλοι είναι ίσοι με τον ανάλογο τους . Το τρομαχτικό είναι ότι ένας μικρό κύκλος έχει διάμετρο 15 - 20 μέτρα . Ο μεγαλύτερος στην δίπλα εικόνα έχει 70-80 μέτρα . Ποσά άτομα συνεργάστηκαν αν όντως είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και αφού λογικά μιλάμε για παρά πολλά άτομα ήταν δυνατόν να μην υπάρχει λάθος ούτε ένα εκατοστού ? Αν το δεχτούμε τότε ποιο ήταν το μηχάνημα το οποίο έκανε τους κύκλους έτσι ώστε να μην ακούσει κανείς τον θόρυβο της μηχανής ? Το παρακάτω σχήμα μας φέρνει εικόνες από το διάσημη κατάρρευση εξωγήινου αεροσκάφους στο Ροζγουελ . Το πρόσωπο που εμφανίζεται είναι ίδιο με εκείνο στο βίντεο που όλοι είχαμε και έχουμε δει . Κρατάμε πάντα όμως το βασικό δεδομένο ότι όλα τα σχήματα γίνανε σε ένα βράδυ , σε διαφορετικές τοποθεσίες , όπου οι αποστάσεις των χωραφιών φτάνουν τα 30 χμ .
Μήπως τελικά κάποιοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας , η όλα είναι γέννημα κάποιων κακόγουστων με αφορμή να τρομάξουν τον κόσμο ? Αυτό που προβληματίζει όμως είναι το τέλειο σχέδιο .Στην εικόνα εδώ κάτω, βλέπουμε ένα είδος μηνύματος που χαρακτικέ σε κάποιο χωράφι .

Ειδικοί προσπαθούν να το μεταφράσουν και ν' ανακαλύψουν την σημασία του . Αλλά αφού λέμε πως μπορεί να είναι ανθρώπινο δημιούργημα , τότε πως είναι δυνατόν η τόση μυστικοπάθεια και τόσο αποφυγή του θέματος όλου ?Αυτά που σας παρουσιάζουμε είναι κάποια από τα οποία έχουνε βγάλει στην δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: