Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Ο πλανήτης Χ (δέκατος ή Nibiru) και τα 166 φεγγάρια


Ο πλανήτης Χ ήταν ένας υποθετικός πλανήτης από το 1800 και πήρε αυτό το όνομα για δυο λόγους. Ο πρώτος για να δηλώσει το άγνωστο Χ και ο δεύτερος για να δηλώσει τον δέκατο πλανήτη, σύμφωνα με την Ρωμαϊκή αρίθμηση, μετά το 1930, που ανακαλύφτηκε ο Πλούτων ως ένατος πλανήτης.
Οι υποθέσεις αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν αργότερα με τα διαστημόπλοια Βόγιατζερ 1 και 2 και τα Πάϊονήρ. Σήμερα, μετά τις 24 Αυγούστου 2006, που αποφασίστηκε η αποβολή του Πλούτωνα από την κατηγορία των πλανητών με διαμαρτηρίες και διαδηλώσεις ακόμα, οι πλανήτες είναι οκτώ και τα γνωστά φεγγάρια τους 166, οι νάνοι πλανήτες είναι οι τρεις, Πλούτων, Σέρες, Έρις και κάποια δισεκατομμύρια σώματα στο ηλιακό σύστημα, όπως και η μεσοπλανητική σκόνη. Μολονότι, λοιπόν, οι περισσότεροι αστρονόμοι έχουν αποκλείσει την ύπαρξη του πλανήτη Χ, υπάρχουν και άλλοι μαζί με την λαϊκή κουλτούρα, που υποστηρίζουν την ύπαρξη αυτού πλανήτη, όπως ακόμα υποστηρίζουν, όχι με σθένος πλέον, τον νάνο κόκκινο αστέρα ή νάνο καφέ αστέρα Χ ή Νέμεση, να περιφέρεται γύρω από τον ήλιο. Έχει, τελικά, σημασία αν υπάρχει ο άγνωστος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα; Μεγάλη, πολύ μεγάλη, αν υπήρχε, αν υπάρχει...Έχω γράψει παλαιότερα στα σχόλια και με αριθμούς, ότι ο ήλιος προσπαθεί να φύγει από τον γαλαξία μαζί με όλη την παρέα του, το ηλιακό σύστημα, και ταξιδεύει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα να το πετύχει...κολυμπώντας σε στυλ... πεταλούδας, πάνω κάτω σαν ημίτονο μέσα στον γαλαξία. Κάτι ξέρει ο ήλιος, που θέλει να...ξεφύγει...Δεν αστειεύομαι!
ο πλανήτης Χ , οι Αννουνάκοι, οι Μάγιας (και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί), ο Zahariah Sitchin, η ΝΑSΑ και το έτος 2012 ...; ...; ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;;
Αυτός ο πλανήτης έχει συνδεθεί με τους μύθους των Σουμερίων, οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή του Nibiru (ενός μυθικού πλανήτη που λέγεται ότι επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα μία φορά κάθε 3600 έτη λόγω της ελλειπτικής τροχιάς του). Ο Nibiru λέγεται ότι είναι η πατρίδα των Προπατόρων μας (των Αννουνάκων), οι οποίοι ήταν οι αρχικοί δημιουργοί της ανθρώπινης φυλής, οι Θεοί της Παλαιάς Διαθήκης, οι θεοί που υπάρχουν στις μυθολογίες όλων σχεδόν των λαών της Γης και οι οποίοι έφυγαν, αλλά «είπαν» ότι θα επιστρέψουν κάποια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: